Houten vloer leggen

HOUTEN VLOER LEGGEN

Bij WOOD! werken we uitsluitend met specialisten in dit vakgebied, houtvakmensen met jarenlange ervaring.
Of het nou om het leggen van een planken vloer, het leggen van een visgraatvloer, het leggen van een Hongaarse punt vloer, het leggen van een laminaat vloer of het leggen van PVC vloer gaat; zij verstaan dit kunstje als geen ander.
Je mag van ons een dan ook topproduct, topservice en topnazorg verwachten.
Dat betekent dat we naast het adviseren over de aanschaf van de vloer ook het leggen en de nazorg van de houten vloer voor onze rekening nemen.

Het is ook mogelijk om door ons enkel de houten vloer te laten leveren, al dan niet afgewerkt met een lak, beits of olie om vervolgens de vloer zelf te leggen.

HOUTEN VLOER LATEN LEGGEN

Zodra de keus op een vloer is gevallen komen we op locatie inmeten. We nemen samen de wensen door en kijken naar de situatie en de ondervloer waar de houten vloer op gaat komen. We bepalen de legrichting zodat de nieuwe houten vloer het best tot zijn recht komt en we kijken of de vloer wordt verlijmd of zwevend moet worden gelegd. 

En we geven het juiste advies indien er vloerverwarming en/ of vloerkoeling onder de houten vloer ligt of dat het bijvoorbeeld om een appartement gaat waar de geluidsreductie erg belangrijk is.