Over ons

Onze bedrijfsfilosofie;
"Kwaliteit is werk maken van klanttevredenheid!"

WOOD! by Vorselaars

We Floor.You Adore

Al 45 jaar zijn we in de houtbranche actief en expert van boomstam tot vloerdeel.
Waar we voorheen als grote speler in de houtzagerij/-schaverij in binnen- en buitenland actief waren.
Hebben we ons nu volledig toegelegd op het customizen van houten vloeren. Daarnaast hebben we een groot aanbod PVC vloeren, fineerparket, kurkvloeren en laminaat vloeren.

Van fabrieksverkoop tot compleet ontzorgd worden!

Zoek jij ook...

0
m2 geproduceerd
0
Vloeren gelegd

Waarom WOOD! by Vorselaars

Goede communicatie en succesvolle samenwerking.

Samenwerken zien wij bij WOOD! als een essentiële randvoorwaarde voor succes. Onze klanten staan hierbij altijd op de eerste plek.

Gegarandeerd goed!
Wij doen niet aan massaproductie. Alle houten vloeren en ander houten producten worden op maat gemaakt. We luisteren naar de wensen van de klant en kijken naar het gebruiksdoel, zo creëren we een product dat het beste past en waar je het langst profijt van hebt.

Met zorg behandeld.

We zijn met een kleine club en we zitten overal zelf bovenop. Daardoor hebben we korte, directe lijnen. Continuïteit en kwaliteitsbewaking is bij ons van levensbelang.
Er gaat écht geen plank de deur uit die we niet zelf in onze handen hebben gehad.

Ondanks onze zorgvuldigheid toch niet tevreden?
Dan lossen we dat op.
Onze missie is pas geslaagd als onze klant tevreden is, nu maar ook in de toekomst.

Tapis parket laten leggen
WOOD-Vorselaar-Hout

Onze geschiedenis

Wij zijn WOOD!
Een Brabants familiebedrijf en de 3e generatie in het hout.

Al ruim 45 jaar zijn we in de houtbranche actief.
Waar we voorheen als grote speler in de houtzagerij/ schaverij in binnen- en buitenland actief waren hebben we ons nu volledig toegelegd op het customizen van houten vloeren. Daarnaast hebben we een groot aanbod in PVC vloeren, fineerparket, laminaat– en kurkvloeren.

Bij Vorselaars Hout in Tilburg waar het hout vers gezaagd uit het bos binnenkwam en uiteindelijk de zaak verliet als kant- en klare vloerdelen voor binnen- en buitenland, waren we op een gegeven moment alleen maar aan het managen. We waren niet meer met ons prachtige product bezig en mistten het contact met en de feedback van de eindgebruiker. 
En dat was nu juist wat we zo leuk vonden…
Dat kon anders!

Welkom!
Vriendelijke groet,

Michel en Janneke Vorselaars
Daniëlle Vorselaars

Onze waarden

Persoonlijke betrokkenheid

Wij presenteren ons grote vloerenprogramma op een manier waarin wij geloven: Transparant, met beleving en betrokkenheid. Luisteren goed naar de wensen van de klant en vinden het van belang het gehele proces goed mee te begeleiden. Goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie vanaf het uitzoeken van de vloer tot jaren na dato is iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan.

Betrouwbaar

We leveren alleen houten vloeren waar we 100% achter staan en die we zelf in ons handen hebben gehad. We controleren alle vloeren voordat ze het bedrijf verlaten. We garanderen continuïteit en kwaliteit in leveringen. Daarnaast wordt er garantie gegeven op alle vloeren.

Duidelijk

We communiceren snel en duidelijk met onze klanten en met elkaar. We doen wat we zeggen, denken mee in oplossingen en staan er als het nodig is.

Duurzaamheid

Bij WOOD! zijn we steeds bezig onze impact op het milieu te verminderen. We werken uitsluitend met FSC EN PEFC gecertificeerd hout en VOS en VOC- vrije (kleur)oliën. Al het restafval wordt gescheiden en pvc en hout worden gerecycled. Duurzaamheid is een houding en een kans die we grijpen bij alles wat we doen.

Innovatie en ontwikkeling

Duurzaamheid betekent voor ons ook ontwikkeling van innovatieve producten. Waaronder natuurlijk vloeren vallen waar minder hout voor nodig is, vloeren waar minder rendement verlies bij is en vloeren die minder belastend zijn voor het milieu. Bij WOOD! kun je terecht voor laatste trends en ontwikkelingen wat betreft vloeren en bijbehorende producten.