Visgraat vloer

VISGRAAT VLOER

De visgraat vloer wordt vaak verward met de Hongaarse punt vloer. De naam visgraat verwijst naar het legpatroon. De relatief korte planken worden haaks tegen elkaar gelegd in een hoek van 90 graden. Hierdoor ontstaat er een trapsgewijs patroon wat een beetje doet denken aan een visgraat.

Een visgraat vloer kan worden gemaakt van massief eiken, als lamel parket en in de tapis parket variant.

Bij WOOD! Maken we alle vloeren op maat, zonder dat hier extra kosten bijkomen. Dit betekent dat je naast de afmetingen ook de kleur en uitstraling zelf kunt bepalen. Kijk hier voor kleuren en bewerkingen en kijk ook eens op ons Pinterest bord over visgraat voor inspiratie.

De lamel parket en tapis parket visgraat vloer zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

VISGRAAT VLOER LEGGEN

Een visgraat vloer leggen is echt vakwerk. Bij WOOD! Werken we uitsluitend met specialisten op dit vlak. Wanneer je bij ons een vloer koopt zorgen wij dat alle zorg uit handen wordt genomen en is er één aanspreekpunt. Kijk hier voor meer informatie over het leggen van je vloer.

VISGRAAT VLOER PRIJS

De prijs komt tot stand door een aantal keuzes zoals: afmeting van de plank, sortering, houtsoort, dikte van het hout, kleur, bewerking, patroon en het leggen. Wij geven vrijblijvend advies en horen graag wat de wensen zijn.

Visgraat vloer - Wood by Vorselaars